Don Bosco Haacht Night Run

Op vrijdag 23 december 2022 organiseert onze school de derde editie van de overkoepelende adventsactie ‘Don Bosco Haacht Night Run’.

Wat en waar

Tijdens dit evenement loop of wandel je langsheen een verlicht sfeervol parcours van 7 km. De Night Run wordt opgedeeld in 2 waves. De eerste wave vertrekt om 18.30 u. en de tweede wave om 19 u. Tussen beide waves is het ook mogelijk om vrij te vertrekken.

De route start en eindigt aan onze school (Stationsstraat 87-91 Haacht). Na afloop kan je in onze winterbar genieten van een hapje en een drankje.

Vorige editie namen zo’n 500-tal sportievelingen deel, allemaal mensen uit Haacht en omstreken. Deze editie hopen we op een opkomst van 750 deelnemers.

Ticketprijs

Loop- en wandelticket : € 10

Goed doel: Duchenne Parent Project

Wij organiseren deze Night Run als slotevenement van onze adventsacties. Dat betekent dat de opbrengst naar het goede doel gaat. Het project dat we dit schooljaar steunen is het ‘Duchenne Parent Project’.

Ouders van kinderen met de spierziekte Duchenne verenigden zich 25 jaar geleden in het Duchenne Parent Project. Samen werken ze aan het versnellen van de genezing en behandeling van Duchenne, het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne.

Praktisch

Kom je met de auto? Dan kan je die gratis parkeren op school.

Meld je aan in het leraarslokaal in gebouw E. Indien je je wenst om te kleden, kan dat ook in gebouw E.

Bij een loop- en wandelticket is inbegrepen: een muzikale opwarmer, een borstnummer, een hoofdlampje, een goedgevulde goodiebag en toegang tot onze winterbar.

Inschrijven of steunkaart kopen (ONLINE INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN 18/12)

Vooraf inschrijven is verplicht. Zodra je hebt betaald, ontvang je een mail van Eventgoose met als bijlage het ticket. Op je ticket staat een QR-code die je kan laten scannen aan de ingang van gebouw E.

Kan je niet deelnemen aan de Night Run maar wil je toch graag je steentje bijdragen? Dan kan je een steunticket kopen voor € 5.

Gratis bon

Als je jouw eigen looplamp meebrengt, ontvang je een gratis bon. Die bon kan je inruilen voor een drankje of hapje in de winterbar.

Meer informatie

In de week van het evenement ontvang je een mail met alle praktische informatie.

Wil je een voorproefje? Op de Facebookpagina kan je de sfeerbeelden van de vorige editie bewonderen.

Heb je nog vragen? Dan kan je een mail sturen naar nightrun@dbhaacht.be.

Sponsors