Inschrijven

Schooljaar 2024-2025

Eerste jaar

Laat je binnenkort het basisonderwijs achter je? En wil je volgend schooljaar graag een plekje in Don Bosco Haacht? Kom op zaterdag 2 maart 2024 ontdekken hoe het er in onze eerste graad aan toegaat! Tijdens onze opendeurdag maak je kennis met de school, het ruime studieaanbod, onze leerkrachten …

Wens je je in te schrijven in onze school voor schooljaar 2024-2025? Dan moet je je eerst online aanmelden via de website aanmelden.school. Daar geef je aan naar welke school (of scholen) je het liefst wil gaan. De aanmeldperiode start op maandag 25 maart 2024 (14 u.) en loopt tot en met vrijdag 19 april 2024 (14 u.). Ook wanneer je tot een voorrangsgroep behoort, moet je je aanmelden via aanmelden.school.

Hogere jaren

Op zoek naar een school waar je talenten volop kansen krijgen? Dan ben je bij Don Bosco Haacht aan het juiste adres! Op zaterdag 4 mei 2024 openen we de deuren van onze bovenbouw. Praat met leerkrachten en leerlingen, kom proeven van de verschillende studierichtingen, leer het opvoedingsproject kennen … De inschrijvingen voor een plekje in de 2de of 3de graad starten vanaf de opendeurdag.