Inschrijven

Vrije plaatsen 1A

Maak jij in schooljaar 2022-2023 de overstap naar het middelbaar? En ben je op zoek naar een school met een brede waaier aan richtingen? In Don Bosco Haacht zijn er nog een aantal plaatsen vrij in 1A! Wees er dus snel bij en schrijf je in via aanmelden.school.

Heb je vragen over het aanmeldsysteem? Neem contact op met info@aanmelden.school.  Wens je meer informatie over onze school? Stuur een mail naar eerstegraad@dbhaacht.be of bel naar 016 61 79 50.  

Digitaal aanmelden

Een leerling die in september start in het eerste jaar secundair onderwijs (1A of 1B) meldt zich eerst digitaal aan via de website aanmelden.school en schrijft zich dan pas in. Het aanmeldsysteem zorgt ervoor dat elk kind evenveel kans krijgt om zich in de school van eerste keuze in te schrijven.

Via het digitaal platform duid je vooraf aan in welke school of scholen jij je kind wil inschrijven. Elke leerling heeft recht op een plaats in een secundaire school naar keuze, zolang er genoeg plaatsen zijn in die school. Nadien kan je je kind inschrijven op de school die je wordt toegewezen.