Bereikbaarheid

Don Bosco Haacht is een school midden in het groen. Onze ruime campus is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto.

Fiets

Veel van onze leerlingen komen elke dag met de fiets naar school. Fietsen is gezond en we moedigen het dan ook aan. Vanuit Keerbergen, Tremelo, Rotselaar, Kampenhout, Boortmeerbeek … zijn er tal van veilige fietsroutes die naar onze school leiden. Raadpleeg hier een overzicht van trage fietswegen.

Leerlingen van het 1ste en 2de jaar kunnen met de fiets de school binnenrijden via de lichten aan de Stationsstraat of via het wegje aan de Jennekensstraat. Leerlingen van het 3de tot 7de jaar kunnen met de fiets de school binnenrijden via de lichten aan de Stationsstraat of via het Molenveld (aan het kapelletje). Om botsingen te vermijden nemen leerlingen van het 3de tot 7de jaar niet het wegje aan de Jennekenstraat.

Bus en trein

Wie met de bus naar school komt, heeft de luxe om in de school zelf op te stappen. Don Bosco Haacht heeft een goede samenwerking met De Lijn. Hier vind je een overzicht van alle opstapplaatsen en de uurregeling.

Op wandelafstand van de school kan je ook met de trein naar Mechelen of Leuven via het station van Haacht. Plan je treinreis op de website van de NMBS.

Auto

Om veiligheidsredenen kunnen leerlingen alleen afgezet en opgehaald worden in de Stationsstraat, Jennekensstraat, Steenakker of Lange Kant. Wij vragen om het schoolterrein niet op te rijden. Ook parkeren aan een bushalte – ook al is het maar voor eventjes – is verboden.