Don Bosco Haacht Nightrun

Op vrijdag 22 december 2023 organiseert onze school de vierde editie van de overkoepelende adventsactie ‘Don Bosco Haacht Nightrun’.

Wat en waar

Tijdens dit evenement loop of wandel je langsheen een sfeervol verlicht parcours van 7 km. De Nightrun wordt opgedeeld in 2 waves. De eerste wave vertrekt om 18.30 u. en de tweede wave om 19 u. Tussen beide waves is het ook mogelijk om vrij te vertrekken.

De route start en eindigt aan onze school (Stationsstraat 87-91 Haacht). Na afloop kan je in onze winterbar genieten van een hapje en een drankje.

Ticketprijs

Loop- en wandelticket : € 10

Goed doel: Femke for life

Wij organiseren deze Nightrun als slotevenement van onze adventsacties. Dat betekent dat de opbrengst naar het goede doel gaat. Het project dat we dit schooljaar steunen is ‘Femke for life’.

Oud-leerling Femke verloor haar jarenlange strijd tegen anorexia. Haar ouders richtten Femke for life op met als doel om mensen een andere kijk te geven op eetstoornissen en de herinnering aan Femke levend te houden.

Praktisch

Kom je met de auto? Dan kan je die gratis parkeren op school.

Meld je aan in het leraarslokaal in gebouw E. Indien je je wenst om te kleden, kan dat ook in gebouw E.

Bij een loop- en wandelticket is inbegrepen: een muzikale opwarmer, een borstnummer, een hoofdlampje en toegang tot onze winterbar.

Inschrijven of steunkaart kopen

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgelopen.

Kom jij mee wandelen, lopen, ontdekken en genieten? Inschrijven kan via dbhnightrun.eventgoose.com.

Vooraf inschrijven is verplicht. Zodra je hebt betaald, ontvang je een mail van Eventgoose met als bijlage het ticket. Op je ticket staat een QR-code die je kan laten scannen aan de ingang van gebouw E.

Kan je niet deelnemen aan de Nightrun maar wil je toch graag je steentje bijdragen? Dan kan je een steunticket kopen voor € 5.

Gratis bon

Als je jouw eigen looplamp meebrengt, ontvang je een gratis bon. Die bon kan je inruilen voor een drankje of hapje in de winterbar.

Meer informatie

In de week van het evenement ontvang je een mail met alle praktische informatie.

Wil je een voorproefje? Op de Facebookpagina kan je de sfeerbeelden van de vorige editie bewonderen.

Heb je nog vragen? Dan kan je een mail sturen naar nightrun@dbhaacht.be.