Onze jaarlijkse eetdagen

Wat staat er op het menu?
Voorgerecht
- Kaaskroketten (2 stuks) met slaatje: €10
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met soep, rauwkost, frieten, saus en nagerecht.
- Biefstuk: €25
- Filetgebraad: €21
- Kaaskroketten (3 stuks): €18
- Vegetarische burger: €21
- Vol-au-vent: €21
Nagerecht
- Ijs
- Taart abrikoos/appel/flan/kriek
Kindermenu
- Vol-au-vent: €12


Praktische info
Zaterdag 15 november: 17.00 – 21.00 u.
Zondag 16 november: 11.30 – 14.30 u. & 17.00 – 20.00 u.
Vooraf inschrijven is niet mogelijk.
Betalen kan met Bancontact of Payconiq.
De opbrengst gaat volledig naar onze campuswerking en leerlingen.
Kom langs met vrienden en familie en maak er samen met ons een gezellige en smaakvolle editie van!