Menu

INFOMOMENT DONDERDAG 26 APRIL 2018 - 20 u.

Dit infomoment is uitsluitend bedoeld voor ouders van basisschoolverlaters. Je krijgt uitleg over de werkwijze van inschrijven, het aantal voorinschrijvingen van broers en zussen en het aantal vrije plaatsen.

Kom samen met je kind de sfeer opsnuiven en met leerkrachten en leerlingen spreken tijdens onze opendeurdag van zaterdag 5 mei 2018 van 10 u. tot 18 u.

INSCHRIJVEN IN HET EERSTE JAAR

VOORRANGSREGELING BROER-ZUS:

Week van 5 tot 9 maart 2018:

Alle leerlingen van Don Bosco Haacht krijgen per post een brief met uitleg en een inschrijvingsblad om een broer of zus in te schrijven. Je kan via die brief je tweede of volgende kind aanmelden voor een inschrijving.

De inschrijving wordt officieel wanneer je tussen 19 maart en 20 april 2018 langskomt op school om alles te ondertekenen.

AANMELDEN VIA CALLCENTER OP MAANDAG 7 MEI 2018 tussen 19 u. en 21 u.:

Naar welk telefoonnummer kan ik bellen? Welke gegevens moet ik bij de hand houden? Wat gebeurt er precies zodra ik iemand aan de lijn krijg? Is mijn kind een indicatorleerling of niet?

Een antwoord op al deze vragen kan je later HIER vinden.


INSCHRIJVEN IN HET TWEEDE JAAR

Je kan je kind in het tweede jaar inschrijven vanaf woensdag 4 juli 2018 vanaf 9 u.
Je kan vanaf dinsdag 3 juli 2018 - 16 u. telefonisch informeren of er in de richting waarvoor je kind interesse heeft nog plaatsen vrij zijn.INSCHRIJVEN IN TWEEDE EN DERDE GRAAD

Inschrijvingen voor de 2de en de 3de graad starten met de opendeurdag van zaterdag 5 mei 2018. Ze kunnen ook altijd na afspraak via onderstaand gsm-nummer tot maandag 2 juli 2018.

Wie informatie zoekt rond een studierichting op Don Bosco Haacht kan met een vraag altijd terecht bij Jos Mees, algemeen pedagogisch coördinator, via gsm-nummer 0497 94 87 23 of via mail (jmees@dbhaacht.be). Elke vraag wordt zeker onderzocht en beantwoord.

De school bezoeken? Algemene info verkrijgen? Meer uitleg krijgen over de studierichtingen? Dat kan allemaal na afspraak met Jos Mees.